Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ft3690

Az egyik leggyakoribb  kérdés, amit fel szoktatok nekem tenni: 

 

Te hogy csinálod? 

Legyen szó táplálkozásról, mozgásról, időbeosztásról, kikapcsolódásról és  a feltöltődés módjairól,  az önfejlesztésről… 

Ezért hoztam létre ezt a programot. Inspirációt nyújt mindazoknak, akik szeretnék hatékonyan és életörömmel megélni a mindennapokat, közben szeretettel támogatva a testük, szervezetük működését. 

 

Valószínűleg te is többször nekifutottál már.

Elolvastál hatszáz könyvet, cikket, honlapot, nem egyszer kétségbeestél az egymásnak teljesen ellentmondó információktól, és eljutottál oda, hogy inkább kihagytál étkezést, csak mert nem tudtad, mit ehetsz,  vagy mivel ártasz magadnak…

Néha olyan bonyolult receptekbe botlottál, amiben az összetevők felének a nevét se hallottad soha, és fogalmad sem volt, honnan szerezhetnéd be őket…

Volt hogy este holt fáradtan semmihez nem volt kedved, de főzni, sportolni aztán pláne nem, és jött a bűntudat, hogy nem igaz, hogy még erre sem vagy képes, ezt sem tudod megcsinálni magadért…

Ne hibáztasd magad!

Nem a te hibád, hogy eddig nem sikerült! 

Biztosan észrevetted már, a legtöbb szakértő és tanácsadó elvakultan hisz egy módszerben, egy diétában, és mindenképpen rád akarja erőltetni, akkor is, ha neked egyáltalán nem fekszik. Gyakran előfordul, hogy akinek kalapácsa van, az puszta jóindulatból, segíteni akarásból mindenhol szöget keres, pedig nem minden kiálló vacak jelent szöget…

Van néhány egyszerű alapelv, ami bizonyított, de ezeken túl a szabályok saját képünkre formálásában végtelen nagy szabadságod van! Nincs egy szent táplálkozási elv, amit követned kell, hiszen nem vagyunk egyformák, valaki glutén érzékeny, van aki nem, van aki szereti a halat, van aki undorodik tőle, van aki szeret főzni, van aki nem akar ezzel pepecselni, van aki  hétvégente örömmel jár piacra vásárolni, van, aki minden nap hazafele beugrik a kisboltba, és onnan szerzi be az ételeit, van aki egyedül él, van aki egy komplett családra főz, van, aki fogyni, más izmosodni szeretne, és még sorolhatnám!

 

Nem fogsz olyan táplálkozási formát találni, ami mindenkinek beválik.

 

És itt a titok nyitja, ezért nem sikerül eddig táplálkozásodat beállítanod és kitartanod a diétád, az életmódod mellett:

 

Mert nem a sajátodat csináltad, hanem valaki másét!!!

 

Szóval, kérdeztétek, én hogyan csináltam, hogyan csinálom minden nap, és annyian kérdeztétek, hogy rendben, meg is mutatom az új tréningemben.

DE!!!

Ez a 7 nap egy mintául szolgál neked, és a receptek mellett olvasnivalókkal, tippekkel abban segít, hogy a minta alapján el tudj indulni, és

 

megalkosd a saját táplálkozási rendszeredet, 

 

amely, mivel a tiéd, egyszerűen beilleszthető lesz a te életedbe. Tanulsz majd a célállításról, az ételpárosításról, az főzésre fordított idő hatékony kezeléséről, a tervezésről, az első jelekről, hogy mire figyelj, miből tudhatod, hogy jó úton jársz.   Nincs több csalódás, nincs több bűntudat, nincs több  dühösen falhoz vágott receptkönyv, csak a nyugodt, harmonikus, tervezhető, ésszerű és szerethető életvezetés és az elégedettség, a büszkeség, az eredmények!

 

A programban részletesen lekövetjük egy hetem minden napjának étkezéseit, mozgásanyagát, a relaxációs és feltöltődési és testápolási technikáimat, belecsempészek egy kis családi időt, és minden napra biztosítok olvasnivalót, tanulnivalót, ami segít neked az elindulásban, a saját utad megtalálásában.

 A program tartalmazza a heti étrendemet és mozgásprogramomat is, napi bontásban, így nagyon egyszerű motivációt és inspirációt nyerni belőle, azonban kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy mintaétrend, amelyben megmutatom, én hogyan táplálkozom, ez nincs a te személyedre szabva. Kérlek ezt vedd figyelembe ha valamilyen allergiával vagy egyéb betegséggel küzdesz, ha pedig most kezdenél életmódváltásba, először mindenképpen konzultálj a háziorvosoddal, hogy állapotodhoz mérten milyen mozgásformát javasol neked. 

 

Ez a Program egy tökéletes első lépés ahhoz, hogy ennek alapján kidolgozd a saját, a te utadat és céljaidat legjobban segítő táplálkozási-és életmód programot. Természetesen ebben is segítek, ehhez is kapsz egyszerű, emberbarát, követhető módszereket. 

 

Kellemes időtöltést, inspirálódást,  finom falatokat, a mozgás örömével töltött perceket, egészséget, életvidámságot, sikerélményeket, büszkeséget kívánok neked!

 

A programot a pandémia helyzet végéig kedvezményes áron biztosítom a számodra.

 

Gyere és tarts velem te is!

 

error: Védett tartalom!!