Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
16 274,00 Ft

A lehető legfontosabb számomra az, hogy hatékony, praktikus segítséget adjak nektek, Endoblogról érkezetteknek az endometriózis diagnózisáig, a betegség időszaka alatt és a gyógyulást követően is. Az elmúlt időszakban sokszor kérdeztelek benneteket, mire lenne a legnagyobb szükségetek, mi az, ami a könyveink és a konzultációink, tanfolyamaink mellett a legjobban megkönnyítené az életeteket.

Az elmúlt hónapokban ezért azon dolgoztam, hogy megalkossam számotokra az EndoMappát, amely a legfontosabb  információk tárháza. Ha elbizonytalanodsz, ha megakadtál, ha azonnali segítségre van szükséged, csak kapd elő a mappádat, és nézz bele, biztosan megtalálod a választ a kérdésedre, az aktuális problémádra, nehézségedre, érintse az az endometriózis diétádat, az életmódodat, a sportolási szokásaidat és a stresszkezelési technikáidat. 

Ezeket a dokumentumokat találod meg az EndoMappádban: 

 • AZ IGAZI ENDOMETRIÓZIS DIÉTA TÁPANYAG PIRAMIS

Hogy biztosan tudd, miből mennyit érdemes fogyasztanod, hogy elérd a céljaidat. Nagyon könnyű beleesni abba a hibába, hogy megnézed, mit nem lehet enni endometriózis diétában, de azt nem tudod, hogy abból, amit viszont lehet, mégis  hogyan tudsz összeállítani egy teljes értékű étrendet. Fontos, hogy minden alaptápanyagot és vitamint, ásványi anyagot bevigyél- ezt ne bízd a véletlenre!

 

 • MINDENT  a MEAL PREP-RŐL, miért jó, hogyan kezdj neki, hogyan készülj fel, hogyan készítsd fel a konyhádat, hogyan tervezz tudatosan, mire figyelj különösen. 

 

 • Kidolgozott  MEAL PREP mintaétrend és napra lebontott receptek – természetesen endometriózis diéta barát- és a hozzá való bevásárlólista és az összes recept- egyszerűen mindenre gondoltunk! Elképesztően sok időt, energiát, agyalást és pénzt spórolsz meg így! A meal prep igazán nagy szívügyem lett. Szuper jó érzés csak elővenni a listát, pikkpakk látni a hetet és tudni, hogy tökéletesen felkészült vagy minden tekintetben. Ez a lista az én személyes kedvencem , ő az, aki a legtöbb terhet leveszi a válladról. Vasánap felkészüsz, és egész héten jókat eszel, ráadásul mindezt időtakarékosan.
 • FOODMAP étellista és kidolgozott terv arra az esetre, ha gyakran szenvedsz puffadástól és kellemetlen emésztőrendszeri tünetektől, irritábilis bél szindrómától. Már mindent kipróbáltál, a világ összes ételintolerancia vizsgálatán jártál, tükröztek és nyüsztettek, mégis félve eszel, nehogy ismét kellemetlen helyzetbe kerülj? Ennek vége, igenis lehet az endometriózis diéta is FOODMAP barát. Mutatjuk, hogyan.
 • ÁTTÉRÉS AZ IGAZI ENDOMETRIÓZIS DIÉTÁRA-  segédanyagok minden szintre a legfontosabb tippekkel, tanácsokkal amelyek megkönnyítik az átállást, hogy ezúttal biztosan sikerüljön! Nincs több csalódottan sarokba hajított receptkönyv, nincs több könnyáztatta étrend, nincs több kétségbeesés az olyan hozzávalók látványától, amelyeknek azt sem tudod, mégis hogyan kellene kimondani a nevét. Három szintnek megfelelően készítettük el a listáinkat, attól függően, hogya táplálkoztál az áttérést megelőzően, mekkora változást , változtatást kíván tőled a növényi alapú endometriózis diétára való áttérés. Ha túl nagyot akarsz ugrani, könnyen előfordulhat, hogy megbotlasz- listáinkkal elejét veheted a gyakori hibáknak

 

 • KIDOLGOZOTT 1 napos NÖVÉNYI ALAPÚ NAPI MINTAÉTREND kalóriafelhasználást figyelembe véve, céljaidnak megfelelően, pl: fogyás, izomtömeg növelés, stb. Megnézheted, hogyan néz ki egy szuperül felépített növényi alapú endometriózis diéta étrend 1500, 2000, 2500 kcal felhasználásával.
 • MEDITERRÁN DIÉTA és endometriózis diéta kombinálása: hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet? Eloszlatjuk a tévhiteket, hogy növényi alapokon nem lehet mediterrán diétát követni: meg is mutatjuk, hogyan!

 

 

 

 • NASIT DE AZONNAL kidolgozott listák sos élethelyzetekre, amikor tényleg azonnal kell valami finomság, legyen az vendégség, vagy magadat ajándékoznád meg egy bekuckózós estén. Azt hitted, ilyen büntetlenül nem lehet? Dehogynem! Azt hitted, az endometriózis diéta kizárólag lemondások útján tartható? Hát ez egyáltalán nem így van. A barátaid is imádni fogják a nálatok töltött nasizós estéket- Mutatom, hogyan!
 • SÓVÁRGÁS ELLENI  MEGOLDÓLISTA  Főleg kezdő endometriózis diétázóknak elengedhetetlen lista, ami segít akkor, amikor nagyon hiányzik valami a régi étrendedből. Gumicukor, csoki, chips, ropi, gyorskaja….mi volt a gyengéd? Ezzel a csekklistával kiderítheted, mi az oka a sóvárgásodnak, és melyik tipp lesz számodra a leghatékonyabb a kicselezésére abban az időszakban, amíg szükséged  van egy kis segítségre.
 • BLUE ZONES, azaz kék zónák, ahol a világon a leghosszabb ÉS  legegészségesebb életet élik az emberek- mi a titkuk és hogyan emelheted ezt be az endometriózis diétádba?
 • ENDOMETRIÓZIS DIÉTA KÖLTSÉGHATÉKONYAN

Gyakori tévhit, hogy a sok friss zöldség, gyümölcs, a bio alapanyagok és vegán hozzávalók beszerzése bonyolult és drága mulatság. Ebben a dokumentumban megmutatom, hogyan tudod ésszerű keretek között tartani a kiadásaidat, sőt, hogyan tudsz spórolni és hogyan leszel képes egyre többet félretenni az Igazi Endometriózis Diétát követve. Most nem csak arról lesz szó, hogy az egekbe rúgó orvosi költségeket úszod meg, hanem konkrétan az étrendre nézve is megtanítom neked azokat a trükköket, amivel minimalizálhatod a kiadásaidat, ha most erre van szükséged.

 • VAGÁNY VÁLASZOK FÁRASZTÓ KÉRDÉSEKRE

Endometriózis és szockör, barátok, kapcsolatok témában két anyagot is készítettem neked a mappába. Az elsőben abban segítünk, hogy növényi alapú endometriózis diétát követve is teljes része maradj a baráti társaságodnak, és hogy ne legyen többé rémálom a családi ebéd. Az első listában konzerv, előre csomagolt válaszokat kapsz azokra  a gyakori kérésekre, amelyeket bár legszívesebben elkerülnél, mégis sokszor szembekerülsz velük, főleg az endometriózis diétád kezdeti időszakában, de új társaságba kerülve újra és újra ezeknek a kérdéseknek a keresztüzében találod magadat. Nincs több kínos feszengés, nincs több wc-re kiosonás és titkos könnytörölgetés! Helyette a vagány, magabiztos, ragyogó önmagad van, akinek bárki szívesen van a társaságában- akkor is, ha éppen nem azt eszed, amit a többség az asztalnál. 

 

 • ÉTTEREMLISTA: AHOL MINDENKI JÓL JÁR

És még valami… apróságnak tűnik, de mindent visz. Készítettem számodra egy listát olyan éttermekről és szórakozóhelyekről, ahol a hagyományos ételek mellett találsz vegán, sőt endometriózis barát opciót is. Így nem kell többé a párod/anyukád/haverjaid fancsali arcát nézned, hogy már megint vegán étterembe mentek, és te sem csak egy levél zöldsalátát majszolhatsz míg a többiek habzsolnak a kedvenc helyükön. Mindenki jól jár, win-win. Ez a lista egyelőre kizárólag budapesti éttermeket tartalmaz, mert számomra nagyon fontos, hogy csak olyan helyet ajánljak, amelyet magam is valóban kipróbáltam.  Egyik étteremmel sem vagyok szerződéses kapcsolatban.

 

 • AZ IGAZI ENDOMETRIÓZIS DIÉTA TITKOK : SIKERES ÉS SZERETHETŐ ÉLETMÓDVÁLTÁS

Ez az anyag a leghosszabb a mappában, három blokkot tartalmaz, a kezdetektől vezet végig a sikeres és szerethető endometriózis  diétádhoz vezető lépéseken, megtanít hatékonyan célt állítani, elmagyarázza, miért nem működött eddig a diétád és mit érdemes tenned ahhoz, hogy tényleg sikerüljön kialakítani az egészséges, új életmódodat és szokásaidat, és segít kievickélni a tökéletesség csapdájából.

 

 • ÉTELTÁRSÍTÁSI KISOKOS  

Ez sokatoknak okozott eddig fejtörést: mit mivel egyek, hogyan segítsem a legjobban a testem ideális működését? Íme a puska:-)

 • BIO VAGY NEM BIO

Annyi de annyi pénzt kiadunk néha teljesen feleslegesen a biobizb@szokra, noha sok esetben semmi szükség nincs erre. Megtudhatod, miből érdemes tényleg bio minőséget vásárolni, és miből nem kell.

 

 

A listák egyenkénti értéke 1490 forint, tehát az EnDosszié értéke a 17 doksival így 25330 forint.  Most azonban  szuper áron lehet a tiéd, mindössze 8390 forintért.

Rendeld házhoz te is a kényelmedet, nyugalmadat, magabiztosságodat ennek a praktikus online mappának a formájában!

Rendeld meg az EndoMappád, azaz az EnDossziéd,  végre igazán környezetbarát formában, egy online tanfolyam keretében!

 

Figyelem: az étrendek kizárólag bemutató, minta célból készült étrendek,-  én így étkezem,- de nem személyre szabottak. Vedd figyelembe egyéni preferenciáidat, kérlek figyel arra, ha esetleg allergiás vagy, és feltétlen konzultálj kezelőorvosoddal!

A tanfolyamhoz hozzáférsz korlátlan ideig.

 

WOW!

Előtesztelőink véleménye:

“Nekem rengeteget segített abban, hogy ne vegyek meg összevissza mindent, amit jónak gondolok vagy megkívánok,  hanem felkészülten menjek vásárolni. 1 hónap alatt spóroltam annyit, hogy jövő héten elmehetek wellness hétvégézni végre!”  (Melissa, 27, Budapest)

 

“Állandó helye lett a táskámban, napjában vagy háromszor előveszem, ha nem vagyok biztos valamiben. ” (Mária, 47, Eger)

“Imádom. Az, hogy újrahasznosított alapanyagból is ilyen szépet tudtatok csinálni, már tényleg csak hab volt  a tortán.” (Tamara, 22, Pécs)

” Kritikát kértél tőlem, de kritizálni nem tudom. Ez úgy, ahogy van tökéletes.”  (Kimi, 29, Gyöngyös)

“Talán fura visszajelzés, de nekem ez a dosszié a kapcsolatomat dobta fel. Azt az időt, amit eddig tervezéssel, agyalással, próbálkozással, főzőcskézéssel a konyhában ütöttem el, most a párommal programolva, beszélgetve töltöm. Iszonyú hálás érte, már megrendelte nekem a Diéta Könyvcsomagodat is.” (Kata, 34, Budapest)

” A legpraktikusabb, leghatékonyabb  segítség növényi alapú diéta témában, amit valaha kaptam. ” (Dóri, 36, Dubaj)

“Szeretem, hogy kis színes kapcsokkal vannak kategóriánként rögzítve a lapok, így egyszerű a tájékozódás, és gyorsan megtalálom, amit szeretnék.” (Melinda, 37, Etyek)

Amikor előveszem a Survivor Füzetemet, mindig eszembe jut Karma kutya üzenete: mindenhonnan van tovább, fel lehet állni, kitartással, életörömmel. Nekem ez a gyönyörű notesz olyan erőt adott, annyira meghatott, hogy egyszerűen nics szívem csak úgy bármit beleírni, hanem az igazat, csakis az igazat! Amit meg is valósítok. Hihetetlen érzés ennyire bízni magamban:-)” Timi, 28, Budapest

error: Védett tartalom!!