Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
7487 Ft /hónap
Kezdj hozzá
Ez a program jelenleg zárva van

EndoStop Sisterhood - Hazaértél

 

Évekkel ezelőtt, amikor még aktívan küzdöttem az endometriózis okozta tünetektől, fájdalomcsillapításra remekül alkalmazható TENS-készüléket akartam vásárolni. Már éppen a megrendelés gombra kattintottam volna, amikor felugrott egy ablak: olcsóbban hozzájutok az egyébként borsos árú készülékhez, ha előfizetek, és örök tagságom lesz a fájdalomcsillapító készüléket használók klubjában, minden két év végén egy vasi új készülék jár majd nekem.

Anyagilag valóban kecsegtető volt az ajánlat, józan ésszel be kellett látni: megéri. De azonnal azt éreztem: nem. Nem és nem és nem. Én NEM fogok egész életemben fájdalomcsillapító készüléket használni. Ez teljességgel ki van zárva, nem lesz rá szükségem. azonnal otthagytam csapot-papot, virtuális kosarat, mert nem akartam olyan közösséghez tartozni, amely arra apellál, hogy én élethosszig beteg leszek és fájdalmakkal élek majd.

Szóval ne lepődj meg, amikor azt írom, hogy ebben a endós közösségben NEM leszel örökké tag. Mindössze addig, amíg össze nem szeded azt a tudást, amelyre szükséged van ahhoz, hogy higgy magadban, jobban legyél, és magabiztosan járd az utadat anélkül is, hogy tovább fognám a kezedet.

 

Erre számíts:

Közösség, aki támogat:

  • Tagjaink beléphetnek az exkluzív, privát zárt csoportomba, ahol rendszeres élőkkel és olyan témákkal jövök, amelyeket csak itt beszélünk át!
  • Az EndoStop Sisterhoodban  találsz olvasnivalókat és videókat is, amelyek nagyon hatékonyak, de rövidek és átláthatóak, ezzel nem fogod túlvállalni magad, de kis lépésekkel kialakítod majd a saját egészségszokásaidat!
  • Ez egy olyan biztos támasz és közösség, ami megtart, diszkrét és tapintatos, de mégis elképesztően hatékony segítség

Mentor:

  • A vezető,   az anyagok, a havi gyönyörű magazin összeállítója  egy sokdiplomás szakpszichológus, aki nem csak szakember, hanem endóból gyógyult nő is (lsd. még élethosszig tünetmentes)

Vendég szakértők:

  • a legszuperebb ma elérhető, hiteles személyek a szakterületükön a legjobbak. Elhozom a legjobbakat nektek Európából és az Egyesült Államokból, magyar fordítással

Bármikor lemondható:

  • A havi tagdíj megújuló előfizetéses rendszerben működik, amit bármikor egyetlen kattintással lemondhatsz, akkor összegyűlt elegendő tudásod.  Ez nem egy újabb lehúzós tagsági oldal! Az én célom, hogy NE kelljen sokáig tagnak lenned, mihamarabb megkapj minden infót, szükséges tudást ahhoz, hogy jobban legyél, szárnyalj, és egy tünetmentes, életörömteli, testileg-lelkileg kiegyensúlyozott életet élj!

EXTRA MINDEN ÚJ BELÉPŐNKNEK

Fontos, hogy megértsd, hogyan gondolkodsz a betegségről, egészségről, milyen a betegségértésed és hogyan befolyásolja ez az állapottal való megküzdésedet, az egészségmagatartásodat.

 

Hogy miért is fontos ez?
Mert ha ezekkel tisztában vagy saját magaddal kapcsolatban, akkor sokkal könnyebb lesz a számodra felmérni azt, hogy mik a gyengeségeid, hol csúszhatnak félre a dolgok, mire érdemes figyelmet fordítanod, és azt is, hogy mik az erőforrásaid, amelyekre támaszkodhatsz, amelyeket érdemes kihangsúlyozni és aláhúzni a stratégiádban.
Ha ismered az erősségeidet és a gyenge pontjaidat, ha tisztában vagy vele, hogy milyen erőforrásokat tudsz mobilizálni, nem fogod többé azt érezni, hogy kudarcot vallottál. Nem fogsz olyat akarni a gyógyulás útján, ami tőled elképesztően távol áll, hanem megtalálod a módját annak, hogy a te személyes preferenciáiddal hogyan vagy képes tenni magadért, a céljaidért.

Éppen ezért minden új belépő leges legelőször az Endometriózis Megküzdési Stílusom tesztet fogja kitölteni. Új belépőként meghatározzuk a te Megküzdési stílusodat, és s az eredmények alapján jutsz el a számodra leghatékonyabb, a hozzád illő erőforrásokig és tudásanyagokig.

Tudd meg, melyik endometriózis megküzdő típus vagy!

Miről lesz szó ebben a közösségben?

  • Nehézséget okoz, hogy változtass az életmódodon?
  • Nem boldogulsz az endometriózis diétákkal?
  • Szeretnéd, ha lelkileg is egyensúlyban lennél?
  • Nincs időd a meditációkra, stresszkezelésre?
  • Néha úgy érzed, összecsapnak a fejed felett a hullámok?
  • A fórumok, csoportok sokszor lehúznak, összezavarnak, s félsz, hogy ott nem szakértőtől kapsz nem hiteles infót, amivel esetleg többet ártasz magadnak, mint használsz?

 

A Sisterhooddal az a célom, hogy egy hatalmas terhet levegyek a válladról, és segítsem a fejlődésedet, az életvezetésedet, testi- és lelki egészségedet olyan módon, hogy ráadásul közben remekül szórakozz, barátokat szerezz és élvezd az egészet!

 
Itt senki nem fog lehúzni, nem kell tartanod a téves információktól, minden anyag és mindenki az épülésedet szolgálja!
 

Tarts velem te is!

Szeretettel várlak az EndoStrong Sisterhoodban!

  •  Nem érzed többé magad egyedül
  •  Biztonságban vagy: egy többdiplomás szakpszichológus, szaktanácsadó egyengeti az utadat, aki 11 éve az endometriózissal élőket segíti
     
  •  Hihetetlenül kedvező, bevezető áron csatlakozhatsz, ár-érték arányban is verhetetlen a Sisterhood!
     
  •  Csak hiteles információkat kapsz, tudományos igényességgel, hivatkozásokkal
     
  •  Szuper bevált módszerrel segítelek, akkor is, ha elfáradnál, és csökkenne a motivációd az életmódalakításnál
     
  •  Könnyed, baráti, szeretettel a hangulat vár a csoportban
     
  •  Nem vállalod túl magad, mégis mindent megkapsz, ami a fejlődéshez kell
     
  •  Mert legyél bárhol a világban, ezt a közösséget bárhonnan eléred, mindig veled vagyunk
     
  •  Végre nem egy lehúzós tagsági oldal: a célom az, hogy minél hamarabb jól legyél és törölhesd a tagságodat!
     
  •  Kitekintünk a határokon: a legmenőbb szakértőket hozom el nektek, magyar tolmácsolással, fordítással
     
  •  Itt jó hangulatban fejlődhetsz, rém sztorik nélkül, sok örömmel és szeretettel

Imádom ezt a közösséget! Nóri hangneme könnyed és kedves, úgy adja át a professzionális tudást, szakmai anyagokat hogy közben észre sem veszed, hogy tanulsz, annyira jól érzed magad.  Közben egyszer csak azt veszed észre, hogy a tanultak észrevétlenül bekúsznak az életedbe és új, egészséges szokásokat alakítasz ki. 

Niki, 22, Budapest

Legjobban a meditációkat szeretem, valamint a páromnak tűnt fel, hogy mennyivel vidámabb és kiegyensúlyozottabb lettem, én pedig legjobban annak örülök, hogy ledobtam azt az utolsó makacs 3 kilót, amivel már évek óta szenvedtem. Soha ilyen jól a bőrömben nem éreztem magamat!

 

Tamara, 33, Budapest

A kedvencem a ciklus és a táplálkozás összehangolása anyag. Nagyon hasznos volt, az egyébként brutális PMS tüneteim már most sokkal enyhébbek! Nem puffadok, nem vizesedek, nem feszülök a szó sem lelki, sem fizikai értelmében.Nóri annyira kedves és támogató!Ráadásul tényleg nagyon emberbarát a program, én hajlamos vagyok túlvállalni magam de ez még nekem is belefér, aki sokszor még egy újságcikket se bírok végigolvasni! Ennyi igenis minden endós nőnek jár, ez a miénk, itt otthon vagyunk! 


error: Védett tartalom!!