Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
6 290,00 Ft

Képzelj el egy nyári  tábort, amelyen részt vehetsz bárhol is jársz a világban. Egy tábort, ahol egy szuper, motiváló közösség része lehetsz. Egy tábort, ahol jókedvűen szórakozva fejlődhetsz. egy tábort, amelyet szakpszichológus vezet, így garantáltan biztonságban vagy, bullshitmentes övezetben. Egy tábort, amely megváltoztathatja az életedet, elindíthat az önszeretet, saját magad támogatásának útján. 

Hogyan működik a tábor?

A tábor egy online, zárt felületen zajlik, a Tanulószobában. 

Helyszín: Bárhol, ahol vagy éppen a világban. A tábor ugyanis online zajlik.

A tábor számodra a jelentkezésed napján kezdődik és két héten keresztül tart.

Minden nap új anyagot kapsz, beleértve a hétvégi- és az esetleges ünnepnapokat is.

A tábor programja összetett, hiszen az élet legfontosabb területeire terjed ki: emberi kapcsolatok, párkapcsolat, szabadidő, munka, hivatás, anyagi biztonság, egészség, önmegvalósítás, életmód. 

Két fő pillért tartottam szem előtt, amikor összeállítottam a program anyagát: 

Mentális Egészség

Fizikai Egészség

 

2 héten keresztül minden nap kapsz egy letölthető kis füzetet, amely tartalmazza az adott napi feladatot, egy kihívást, amely az adott nap témájához kapcsolódik. A gyakorlatok egy része füzetet és elmélyülést igényelnek, másik része aktív cselekvést.  

Minden naphoz olvasnivaló tartozik, amelyek segítenek az időmanagementben, az élet szervezésében, az emberi kapcsolatok alakításában, az önismeret fejlesztésében és a személyiségfejlődésben. 

Az egészséges életmód jegyében minden nap kapsz egy rövid mozgásprogramot és az aznapi villámgyors és egészséges receptedet is, hogy minél változatosabb legyen ez a két hét! 

A programon való részvétel naponta összesen  kb. 20 percet fog tőled igénybe venni, ennyi már elegendő hogy két héten belül megérezd a pozitív változást.

És valószínűleg elment az eszem, ugyanis én annyira feltöltődtem most Franciaországban, hogy annyira szeretnék visszaadni, adni, adni, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a játékos önismereti és egészségtudatos tábor, ez a szuper lehetőség, hogy a 50%-kal éevittem az árat a tavalyihoz képest úgy, hogy közben felturbóztam extra videókkal  a programot. A honlapon már a csökkentett árat látod. 

Tudom, nem vagyok normális, de most ez van, és nagyon nagy szeretetettel tettem, így várlak Téged is a programba. 

Szánj magadra ennyit, 14 napon keresztül 20 percet, és meglátod, a sok kis lépés, az elkötelezettség ilyen szórakoztató és fenntartható módja ezzel a kis befektetéssel is csodákat tehet! 

Üdvözöllek, nagy pacsi, vágjunk bele! 

A két hetes Női Egészség Summer BootCamp  ára mindössze   6290 HUF, naponta 419 forint, amit most nem elszórsz majd egy harmad pohár rizstejes lattére a Starbucksban, hanem a személyes fejlődésedre, testi – és mentális egészségedre fordítod.

És ami a legszuperebb: ha szeretnél, akkor csatlakozhatsz a zárt, privát Facebook csoporthoz is, ahol támogatás, jókedv, közösség, játékok, rendszeres élők, mini-meditációk, könyvbemutatók várnak rád! A csoport neve: 

Endoblog.hu – Az a Bizonyos 5%

Várlak téged is, tarts velünk az nyári táborban!

A tábor kizárólag időszakosan elérhető. 

error: Védett tartalom!!