Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
179620 Ft

Elgondolkodtál azon, hányszor b@szol el naponta hét percet idóta posztok likeolgatásával, érdektelen cikkek pörgetésével, mások kamuéletébe való belekukucskálásával a Facebookon, vagy csak egyik szobából a másikba ténferegve, kanapén szottyadva? Mi lenne, ha ebből az egyik hét percet a saját életed gatyába rázására fordítanád?

Elgondolkodtál azon, vajon hányszor nyúlsz a zsebedbe naponta két-háromszáz forintért, csak venni egy csokikát, csak még egy vizes lötyi eszpresszót a büfében, csak még egy szál cigit, csak még egy idióta magazint? Mi lenne, ha ebből az egyik kétszáz forintot most magadba, a saját fejlődésedbe, épülésédbe fektetnéd?

Egy elit online csapatot hozunk most létre, amelynek tagjai elkötelezettek a céljaik mellett, és vállalják a felelősséget az életükért.

Mi lenne, ha egy év múlva ilyenkor az az ember lennél, aki mindig is lenni akartál, egy olyan életet élve, amilyet mindig is szerettél volna?

ADSZ EGY ESÉLYT MAGADNAK?

 

Egy éven keresztül minden nap – beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is – olyan szakértő által összeállított feladatokat, gyakorlatokat fogsz kapni e-mailben, amelyek hozzásegítenek önismereted és önbizalmad erősítéséhez, képességeidnek kiaknázásához, életed rendbe tételéhez minden síkon.

Az adott életterületekkel a tréningben külön tematikus blokkokban foglalkozunk. Ennek a tréningnek a tematikáját úgy állítottam össze, hogy az életed minden területén előre lendítsen, minden elakadásodban továbbgördítsen, legyen az önismeret, munka, hivatás, anyagiak, párkapcsolat- és baráti kapcsolatok, egészség és megjelenés, önmegvalósítás. Otthonod kényelmében, vagy bárhol a világon végezhető, mégis egy közösség részének érezheted magad.Minden szükséges tudást megad ahhoz, hogy gatyába rázd az életedet, ráadásul mindezt egy támogató, diszkrét, jókedvű online közegben. Internetelérésre és napi hét percre, valamint egy tollra és füzetre lesz szükséged, semmi másra. 

 

  • Vissza szeretnéd kapni az egészségedet? Eleged van a fájdalomból, a félelemből? Abbahagynád a dohányzást? Lefogynál, vagy új, egészséges szokásokat alakítanál ki? Változtatnál az életmódodon? Megszabadulnál a fájdalmaidtól?
  • Jobban ki szeretnél állni magadért? Szeretnél elegendő önbizalmat, hogy örömmel nézz tükörbe, és bátran, magabiztosan képviseld az érdekeidet? 
  • Eleged van a magányosan töltött szombat estékből? Barátokra vágysz? Szeretnéd kideríteni, miért futnak rendre zátonyra a kapcsolataid? Kilábalnál az érzelmileg bántalmazó kapcsolatodból? 
  • Túl sok a stressz, túl sok a feldolgoznivaló? Fogalmad sincs, mihez kezdj magaddal? Belefáradtál a taposómalomba? Szeretnéd jobban kezelni a téged érő kihívásokat?
  • Ki szeretnéd deríteni, mi lehet az oka, hogy folyton beteg vagy, vagy hogy miért nem sikerül teherbe esned? Derűsebb, vidámabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?
  • Úgy érzed, haladgatsz, de aztán mindig közbejön valami, akadályokba ütközöl, aztán tessék, idén is ott tartasz, ahol tavaly ilyenkor?

  •  

A Rázd Gatyába az Életed! éves online programról

 

A tematikát hónapokra bontva alakítottam ki, az adott időszak gyakorlatai ezek köré a tágabb témák köré fognak csoportosulni.

1-2. HÓNAP: Kiindulópont és célok meghatározása, Önismeret és önértékelés elmélyítése.

2-3. HÓNAP: Egészség, fittség, szépség és harmónia, Test és lélek összefüggései.

4-5. HÓNAP: Családi kapcsolatok, családi örökség, szülői minták és hatásaik.

6-7. HÓNAP: Szociális háló: szeretve és tartva lenni, szeretni és tartani. Kommunikáció, Baráti kapcsolatok.

8-9. HÓNAP: Párkapcsolat, szerelem, házasság. Ismerkedés, kapcsolatteremtés, elköteleződés, bizalom, konfliktuskezelés.

10-11. HÓNAP: Tanulás, önfejlesztés, munka, karrier, kudarc- és sikerkezelés, önérvényesítés, motiváció, munka-magánélet egyensúly.

12. HÓNAP: Évértékelés, következtetések és eredmények átgondolása és megünneplése.

error: Védett tartalom!!