Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
117. nap - Tanuloszoba

117. nap

Máris itt a napi feladatod. 

A mai kérdés, amin gondolkozz el: Szeretsz főzni, sütni? Szoktál a magatok asztalára saját készítésű ételt varázsolni? Ha igen, miért, ha nem, miért nem? 

Időpazarlásnak tartod a főzést vagy a mindennapi rutinod része? 

A mai feladatod, hogy keress egy új receptet, és készítsd el, legyen ma saját készítésű vacsora az asztalodon. Mit készítettél? 

Milyen lett? Milyen érzés volt saját készítésű vacsorával örvendeztetni meg magadat és a szeretteidet? Az endometriozisdieta.hu oldalon találsz rengeteg egészséges és gyors receptet inspirálódásul. 

Van, akinek ez a mai gyakorlat természetes, mert minden este  főz, e olyan is van, akinek ez az egyik legnagyobb kihívás lesz.

Ha hozzám hasonlóan te is inkább a nyers ételeke erejében hiszel, nem kell főznöd, egy buddha tál ia szivárvány minden színében is saját készítésűnek számít!:-)

 

 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!