Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
127. nap - Tanuloszoba

127. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. 
Emlékszel még a művészetterápiás gyakorlatainkra?

Egy kicsit visszatérünk a művészetterápiához.
Ehhez a feladathoz kérlek szerezz be vízfestéket vagy úgynevezett porpasztellt, ha nincs otthon, bármelyik papírboltban kapható. (Ha végképp nem szeretnél festeni vagy porpasztellezni, akkor színes ceruzával is dolgozhatsz végszükség esetén.)

Relaxálj, néhány percig figyelj csak magadra, magadba, csendesítsd a légzésedet, nyugtasd meg magad, lazítsd el a testedet.

Mikor már nyugodt, ellazult, mély állapotban vagy, kezd el magadban mondogatni a ‘Harmónia’ hívószót. Figyeld, hogy milyen színek, érzések, gondolatok jönnek, milyen képek úsznak be a lelki szemeid elé. 

Néhány perc elteltével nyisd ki a szemed, és vesd papírra, amit láttál, vagy emeld ki belőle a legfontosabb részleteket. Nem kell Picassonak lenned, és nem kell szépet vagy különlegeset alkossál, simán lehet csak pacázni, foltozni, színezni is, a lényeg, hogy kiadd magadból, ami a relaxációd során felmerült. 

Ha nem tudnád, ki és miért festette, milyen címet adnál a képnek?
 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!