Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
151. nap - Tanuloszoba

151. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk. 

Tudtad, hogy felnőttként is képes vagy megváltoztatni a gondolkodásodat vagy viselkedésedet?

A következő napokban néhány olyan gyakorlatot mutatok be, amely segít neked specifikus céljaid elérésében. Ha van kedved, ezeket a trükköket elmesélheted a párodnak vagy barátaidnak, hogy segíts nekik, ha ezekkel az élethelyzetettek küzdenek, biztosan népszerű leszel:-) De azért mondd, hogy nálunk tanultad:-D

Ha diétázol: Használd a nem domináns kezedet étkezéskor! A viselkedésed szokatlanná válik, koncentrálnod kell, hamarabb elfáradsz, és kevesebbet fogsz enni jóllakásig. 

Másik diétás tippünk: legközelebb, ha diétádba nem illő édességgel kínálnak, egyszerűen told el magadtól a tányért. Ha elfele tolod a tányért, azzal azt üzened az agyadnak: nem kedveled, nem szereted: meglásd, valóban kisebb is lesz a kísértés!

Próbáld ki! 
 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok!

 
error: Védett tartalom!!