Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
159. nap - Tanuloszoba

159. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. 
Emlékszel a tegnapi fura feladatra a papírtépkedésről?

Arra kértelek, hogy tépj egy darab papírt tépj 20 darabra. 
A gyakorlat a halogatásról szól. Előre mondtam, hogy unalmas lesz, és azt is, hogy későbbre is hagyhatod. Ha mára mégis készen van a feladatod, akkor le kalappal, valószínű hogy nagyszerűen motiválod saját magadat. Ha viszont ezt a feladatot kivételesen skipelted, akkor lehet, hogy gondot okoz neked a halogatás. 

Ha nem tetted eddig, akkor térj vissza most a feladathoz, és kezzd el tépkedni.

Most, hogy elkezdted, mit gondolsz, szívesen befejeznéd?

Az a tapasztalat, hogy ha csak néhány percre is, de belekezdesz egy gyakorlatba, tevékenységbe, az agyad elkezd másképpen gondolkodni róla: csinálod, tehát akkor ezt akarod csinálni. Azonnal késztetést érzel, hogy be is fejezd, véghezvidd az adott cselekedetet, és rögtön 20 darabra tépkedd a lapot. 

A tanulság: Ha egy hatalmas hegyet kell megmásznod, mindig szánj időt a legfontosabb, a döntő ELSŐ lépésre: kezdj bele, a többit bízd az agyadra. 

 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok!

error: Védett tartalom!!