Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
169. nap - Tanuloszoba

169. nap

Csodás napot kívánok! 

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk, jól érzed, hogy az előző napok feladatai megágyaztak az új témánknak, a hivatásnak, munkának.  Az életed, a napjaid nagy része ezzel megy el, hihetetlenül sok időt töltesz a munkáddal, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy élvezetedet leled-e benne.

Richard Branson, a Virgin birodalom megalapítója egyszer azt mondta: “Soha nem azért vágtam bele az üzletbe, hogy meggazdagodjak, de megfigyeltem: ha örömöm telik az üzletben, a pénz is dőlni fog.”

Igazán sikeres ismerőseidről nagy valószínűséggel elmondható, hogy imádják, amit csinálnak, már az is feltölti őket, ha csak beszélnek róla. A világ egyik, sőt, ha nem a legsikeresebb befektetője, Warren Buffet így nyilatkozott: “A pénz csak mellékterméke annak, hogy azt csinálom, amit szeretek, ráadásul kiválóan. “

Szeretném, ha ma elgondolkodnál azon, hogy miért lettél az, ami, miért foglalkozol ezzel, hogyan alakult így az életed.  mindig is tudtad, hogy ezzel akartál foglalkozni, aktívan alakítottad így az életed, vagy úgy érzed, sodródtál?
 
Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!