Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
172. nap - Tanuloszoba

172. nap

Csodás napot kívánok! 

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk. Folytatjuk az archetípusok megismerésével. 

4. A hős

Mindig bátor, cselekvő, aktív. Kiáll a meggyőződéseiért, vonzódik a zűrzavarhoz, ahol hősiességét bizonyíthatja. Nelson Mandela, Amelia Earhart,  rendőrök, tűzoltók, cégvezetők, akiket az utolsó pillanatban neveznek ki hogy megmentsék a vállalatot a csődtől…

5. Az ártatlan

Tom Hanks a Forrest Gumpban, az Innocent gyümölcslé márka a 100 százalék természetes összetevőivel… Az ártatlan a jóság, a kedvesség, a boldogság nagykövete. Disney Bambija és Hófehérkéje. 

6. A bohóc

Ugyan minden csupa móka és kacagás, de a bohócnak sokszor fontos üzenete van, mint például a BeN § Jerry jégkrémeknek, akik neonszínekben küzdenek a globális felmelegedés ellen. Gyakran provokatív, megmondóember, mint például Sacha Baron Cohen. 

7. A szerető

Szerelmet keres, szeretetet akar adni, képes szerelembe esni egy termékkel is akár, mint  a hollywoodi sztárok, népszerű írok nagyrésze. Szeretne érzelmileg is kötődni ahhoz, amivel foglalkozik. Coco Chanel tipikus alakja a szeretőnek. 

 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!