Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
178. nap - Tanuloszoba

178. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. Megyünk tovább a tegnapi feladatsorral. Most keress gyermekkorodból olyan emléket, amelyhez erős pozitív emléked kötődik. Fontos, hogy ez ne másoktól származzék, nem az számít, büszkék voltak-e rád, hanem az, hogy te hogyan érezted magad az adott pillanatban, például amikor először képes voltál eldőlés nélük egyedül bicajozni/görkorizni, síelni, kiadni az “r” hangot, cipőfűzőt bekötni,stb. 

Előfordul, hogy nem sikerül azonnal visszaemlékezni kora gyermekkori emlékekre, ne keseredj el, ha esetleg ez történt. az emlékezést is lehet gyakorolni. Segít, ha elő tudsz keresni régi játékaidat, meséket, zenéket, amiket szerettél, könyveket, amiket olvastál, vagy ha vissza tudsz látogatni a lakásba, vagy legalább a környékre, ahol felnőttél. Bevonhatod az emlékezésbe a szüleidet vagy gyerekkori barátaidat, de ne feledd, az ő emlékeik az ő szemükön, szűrőjükön keresztül érkeznek tehozzád. 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!