Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
185. nap - Tanuloszoba

185. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk. Ezt biztosan imádni fogod, nagyon izgalmas!

Először is gondold át, ki vagy te! Mivel azonosítod magadat? Mivel foglalkozol, hány éves vagy, mi a neved, milyen a családi állapotod, mi  a hobbid, hol laksz, milyen autót vezetsz, milyen tárgyaid vannak,  mekkora a lakásod, kik a barátaid, milyen a szemszíned,  börszíned, a hajad, a vallásod, a testalkatod, a súlyod, stb. 

Nézd át ezt a listát, milyen érzés? Mennyire érzed magadénak? Melyikkel tudsz igazán azonosulni, melyik az, ami szerinted nem határoz meg téged? 

Nos, ami a vicces az egészben, az az, hogy most foghatod ezt a listát, és akár ki is dobhatod. 

Hogy miért?

Mert ezek a jellemzők pusztán jellemzőek rád most, de nem határoznak meg téged! Ha ezt megérted, sokkal kevésbé fogsz kötődni hozzájuk, szorongani miattuk meg még annyira sem. 

Három év múlva már talán nem itt fogsz lakni, nem ez lesz a kedvenc filmed, de az aztán biztos, hogy nem ennyi idős leszel! Sőt, akár még a neved is megváltozhat, de attól még te leszel, ahiogyan most is te vagy. 
 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

 
error: Védett tartalom!!