Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
187. nap - Tanuloszoba

187. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata, folytatjuk a tegnapit. 

Ha úgy érzed, eleget összeszedtél, akkor most elemezd ki őket. Nézd meg a listádat: tényleg ezeknek az elvárásoknak szeretnél megfeleni? Vizsgáld felül a listádat hiszen ezek a mondatok tökéleteseket arra, hogy általuk közelebb kerülj ahhoz, amit valójában te akarsz. 

Bárki is mondta neked ezeket, az elvárás mögött volt egy szándék, egy valódi igény. Például anyukéd csak aggódott érted és azt akarta kifejezni, szeretné, ha jól kereső állásod lenne, amivel jól elboldogulsz a világban és nincs gondod. 

Szóval az elvárás mögött a “tudás” , “anyagi biztonság” “boldogság” értékek húzódtak meg- döntsd el, neked ezek mennyire fontosak, és ha fontosak, hogyan szeretnéd az életedben megvalósítani őket. 

A mai feladatod ez: az elvárások mögött keresd meg a szándékot, igényt vagy értéket, döntsd el, fontos-e neked, illetve fogalmazz meg saját értékeket, célokat, amelyeket magad szeretnél elérni. 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!