Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
192. nap - Tanuloszoba

192. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk.   

Tegnap tettél egy elhatározást, kitűztél egy célt, hogy elindulsz abba az irányba, amerre tényleg tartani akarsz, korlátozó hiedelmek és kifogások dacára! 

Az utadon szembejöhet sok minden, segítő és akadályozó tényezők, gyorsítósáv és akadálypálya..a haladáshoz kíváncsiság, nyitottság és megújulási képesség kell, hogy lendületben maradj. Nem árt ezekre idejekorán felkészülni, hogy ne érjenek váratlanul. 

Ha olykor úgy is érzed majd, fogy a lendület, tehernek érződika  célod, próbálj ki egyet-egyet az elkövetkező 3 nap gyakorlatai közül: garantál az új motiváció, a lelkesedés és inspiráció. 

Mai feladatod, hogy ma este próbálj ki egy új receptet, amit még sohasem főztél! Lehet benne akár olyan hozzávaló is, amit még sohasem kóstoltál, vagy csinálhatod egy extra, új technikával, ami újdonságot jelent  a számodra. Megveheted a hozzávalókat egy boltban, ahol még sosem jártál ezelőtt. Estig van időd receptet guglizni: hajrá! Mi jót főztél, hogy ízlett? 

Egy tipp: az Endoblog.hu-n rengeteg teceptet találsz!:-)
 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

 
error: Védett tartalom!!