Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
2. nap - Tanuloszoba

2. nap

Kinevezted erre az évre a füzetedet? Válassz egy szépet, amelybe igazán örömmel írsz, jegyzetelsz, javaslom, hogy kemény borítású legyen, és vastagabb, hiszen egy évig lesz a társad. 

Máris itt az második napi feladatod. Tudod, az első időszakban arról lesz szó, hogy felmérjük, honnan is indulsz, mi a te személyes kiindulópontod. Az első három nap feladata elsőre nagyon könnyűnek tűnhet, de ha leülsz és őszintén átgondolod, bizony, szuper szemfelnyitogató kérdések ezek. Tökéletes bázis, amelyre építkezhetünk az előtted álló év során. 

Elő a füzetekkel, jöhet a második nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk. 

Tegnap összeírtad, ki is vagy igazából, és rájöttél, mi alapján határozod meg magadat. Ma azon gondolkodj el, hogy mi az, amit igazán szeretsz csinálni. 

Mit szeretek csinálni? 


Szeretek Agatha Christie regények olvasni. Szeretek nyáron a medence partján citromos fagyit enni. Szeretek bejelentkezni a körmösömhöz és tervezgetni az új alkotását? Szeretek a kutyámmal futni? Szeretem a frissen nyírt fű illatát a parkban? Szeretem felhívni a legjobb barátnőmet és ökörködni vele mintha még mindig 16 évesek lennénk?

Egészen apróságokra, alap dolgokra is gondolhatsz. 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben?  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Ugyanúgy, ahogyan tegnap, figyeld magad a feladat elvégzése alatt és után, valamit este elalvás előtt fusd át újra a listádat és ha eszedbe jut még valami, bátran egészítsd ki, tedd hozzá. 

A listáktól most egyelőre elbúcsúzunk, de holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!