Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
24. nap - Tanuloszoba

24. nap

Máris itt a 24. napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk.  

Lazítsd el az izmaid, a légzésed nyugtasd meg. Relaxálj, lazíts a már ismert módon, akár számolhatsz is magadban visszafelé tíztől egészen egyig. Amikor elcsendesedtél, jöhet a következő vizualizációs gyakorlat:

Képzeld el, hogy sirályokat látsz szárnyalni. Egy vízparton állsz, hallgatod a hangjukat, figyeled őket. Mi történik?
Idegesítenek, legszívesebben elhessegetnéd őket, hagyjanak már békén? Esetleg félsz tőlük? Vagy tetszenek, szereted őket, kaját dobálsz nekik?  Szívesen mennél, szárnyalnál velük? 

Elemzés, utána olvasd csak el:

Ez a kép az exeidről, volt kapcsolataidról szól. Ha nem különösebben izgatnak a sirályok, elvagy velük, se velük szárnyalni, se elkergetni őket nem akarod, akkor lezártad a múltad, nincs benned lezáratlan, feldolgozatlan sérülés. Ha legszívesebben elszaladnál, idegesítenek, bosszantanak, valószínűleg haraggal váltál el valakitől, ami még munkál benned. Mi történt, és hogyan zárhatnád le, engedhetnéd el? 
Ha velük mellél, szabadon szárnyalnál, akkor lehet hogy a jeéenlegi kapcsolatból hiányolsz valamit- mi lehet az?Vagy ha van egy sirály, amelyik közel jön hozzád, meg is érinted talán, akkor még érzések kötnek valakihez a múltadból,  ki lehet ő, és miért van még a fejedben? 

Gondolkodj el az eredményeken! Mennyire érzed igaznak az elemzés alapján a rólad leírtakat?

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!