Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
4. nap - Tanuloszoba

4. nap

Üdv! 

Csodás napot kívánok! 

Máris itt az harmadik napi feladatod. Az első időszakban arról lesz szó, hogy felmérjük, honnan is indulsz, mi a te személyes kiindulópontod. Az első három nap feladata elsőre nagyon könnyűnek tűnhet, de ha leülsz és őszintén átgondolod, bizony, szuper szemfelnyitogató kérdések ezek. Tökéletes bázis, amelyre építkezhetünk az előtted álló év során. 

Elő a füzetekkel, jöhet a harmadik nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk. 

Ezúttal azt írd össze, mi az, amit szeretsz magadban, mi az, amire büszke vagy, mi az, amit letettél az asztalra? Külső és belső pozitív tulajdonságaid is érdekelnek. Ha segít, megállhatsz szemben a tükörrel, és végignézheted magad, de mindenképp legyen rajtad a rózsaszín szemüveged!

Annyival egyszerűbb lenne a hibákat keresni, belekötni ebbe-abba, de most nem ez a feladat: azt keresd, amit szépnek találsz. Hosszúak az ujjaid, kecses a bokád, dús a hajad, cuki a gödröcskéd, ha nevetsz? Szuper.

Hát belsőleg? Sok barátod van, mert az emberek számíthatnak rád? Őszinte vagy? Hamar megbocsájtasz? Odateszed magad a munkádban, kitartó vagy? Milyen hosszú listákat írtál? Mennyire ment könnyen vagy épphogy nyögvenyelősen? 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? Elsőre bizony nehéz lehet, belénk van nevelve, kódolva, hogy egy lánynak, nőnek szerénynek kell lennie, ha megdicsérik a felsődet, a megszokott válasz a szemlesütött Ó, ugyan már, ez egy régi darab/turkálóban/leértékelve vettem, stb… most rám foghatod, én kérem, hogy gondold át, mi az, amire büszke lehetsz, amit szeretsz magadban, amit letettél az asztalra, ami jól sikerült. 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!