Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
49. nap - Tanuloszoba

49. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. Továbbra is az önértékelés, önbizalom a fókuszunk.

Ma vizsgáld át gondolatban azokat a közösségeket, ahova tartozol: sportklub, munkahelyi kollegák, család, barátok, párod barátai, hobbid, akár egy aktív facebook csoport ahol sokat kommentelsz és aktív tag vagy… figyeld meg a társaságokat, gondold át, milyen az attitűdjük, hogyan szoktad érezni magad ott, velük, inkább pozitív, vagy inkább negatív a hangulat?

Keress olyan társdaságot, ahol az emberek nyugodtak, magabiztosak, és tanulj tőlük. Figyeld az attitűdjüket, hagyd, hogy  a hozzáállásuk téged is magával ragadjon!

Ha esetleg a feladat során találtál a környezetedben olyan ismerősökre, akik sportot űznek abból, hogy kritizálnak, lehúznak téged, kerüld el, vagy ha nem teheted, kezeld őket a helyükön: ha a kritika nem építő, hanem destruktív, kedves elnéző mosoly, és egyik füleden be, másikon ki.

Milyen tanulságokat vontál le a gyakorlatból?

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok!

error: Védett tartalom!!