Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
5. nap - Tanuloszoba

5. nap

Üdv! 

Csodás napot kívánok! 

Máris itt az 5. napi feladatod. Az első időszakban arról lesz szó, hogy felmérjük, honnan is indulsz, mi a te személyes kiindulópontod.  Tökéletes bázis, amelyre építkezhetünk az előtted álló év során. 

Elő a füzetekkel, jöhet az 5. nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk. 

Hunyd le a szemed pár percre, relaxálj. Hasonlóan a tegnapihoz, egy képet fogsz elképzelni: ezúttal egy erdei sétára invitállak képzeletben. Hol jársz, milyen évszakban, milyen az idő? Kellemes séta ez vagy inkább félelmetes? Van veled valaki? Látsz állatokat, elágazásokat, hallasz hangokat? 

Értékelés: ez a kép a származási családoddal kapcsolatos érzéseidről, gondolataidról szól. Ha egy gyerekkori kirándulás emléke ugrik be, és veled van a családod, az szuper, baráti, szeretetteli, támogató viszonyra utal. Ha egyedül érzed magad vagy félsz, akkor feszültségekkel terhesek a családi kapcsolataid, úgy érzed, nem feltétlenül számíthatsz rájuk. Ha egyedül haladsz, de az erdőd békés és nyugodt, világos,akkor sincs gond: valószínűleg szeretetteli a viszonyod a családoddal, talán csak most nem akarod őket terhelni a nyűgeiddel, ezért mész inkább egyedül.

Ha kacskaringós az ösvény, amin haladsz, esetleg elágazásokkal nehezíti meg a dolgodat, az arra utal, hogy sokszor választanod kellett apukád vagy anyukád között. Ha félelmetes, sötét az erdőd, gyászolsz vagy mély szomorúság él benned, amellyel érdemes lesz foglalkoznod, feldolgoznod, hogy nyugodtan tudj továbbmenni, továbblépni. 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!