Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
55. nap - Tanuloszoba

55. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk. 

Ebben a gyakorlatban szükséged lesz egy társra. 
 

• Ház, fa , kutya

egy  A/4 formátumú papírt vegyél. Pároddal egymással szembefordulva foglaltok helyet, térdetek összeér, rajta elhelyezve a papírlap az alátéttel, és a filctollat mindketten megfogjátok. Hunyjátok  be a szemetek,és képzeljetek  el egy tetszés szerinti tájat, benne egy házzal, a ház mellett egy fával, mellette, kutyával. Engedjétek szabadon képzeleteteket. Szavak nélkül, teljes csendben rajzoljatok, a filctollat együtt fogva, egy képet, amin van egy ház, egy fa és egy kutya. Amikor elkészültetek a feladattal, a képeket nézzétek meg. Számoljatok be érzéseitekről, tapasztalataitokról, elemezzétek a produktumot, és közösen megbeszélhetitek, milyen élményeket szereztetek a non-verbális kommunikációval, az empátiával, egymás befolyásolásával kapcsolatban.

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Mit tanultál magadról? Inkább irányító voltál vagy hagytad hogy vezessenek? Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

 
error: Védett tartalom!!