Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
6. nap - Tanuloszoba

6. nap

Üdv! 

Csodás napot kívánok! 

Lassan eltelik egy hét, az első heted a programból. Szépen lassan észreveszed majd, hogy várod a napi feladatot, és szokásoddá válik a napi hét perc, amit magadra fordítasz. Egyre könnyebb lesz megtalálni erre az időt, a teret, és életed részévé válik majd az igény is, hogy törődj magaddal. 

Máris itt a hatodik napi feladatod.  Elő a füzetekkel! Újabb relaxációs feladat következik vizualizációval. A légzés és a tested ellazítása után adj magadnak néhány percet arra, hogy lehunyt szemmel elképzeld magad előtt, ahogyan lovakat, vad lovakat látsz vágtázni. 

Figyeled, hogyan érzed magad, milyen idő van, félsz-e  a lovaktól, a patájuk dübögésétől, vagy inkább odamennél, csatlakoznál hozzájuk, megsimogatnál egyet? Felülsz egye vagy távol maradsz?

Elemzés:

Ez a kép az emberi kapcsolataidról mesél. Biztonságban érzed magad ebben a világban az embertársaid között, vagy félelmetesnek találod? Van benned igény arra, hogy találkozz, kapcsolódj, vagy inkább távol maradsz tőlük és bezárkózol? Ha megsimogatsz egy lovat, nyitott és barátságos vagy, egészséges önbizalommal és elhiszed, szerethető vagy, képes vagy bizalmat szavazni annak, aki megérdemli. Ha meglovagolsz egy lovat, betöröd, vezető személyiség vagy, hangadó, irányító típus.

Ha rettegsz, félsz, hogy bántanak, elsodornak, eltaposnak, könnyen lehet, hogy valaki bántott, trauma ért. Emlékszel ilyesmire, mi történt? 

 
Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

A képektől most egyelőre elbúcsúzunk, de lesz még elemzős feladat, holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok!

 
error: Védett tartalom!!