Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
66. nap - Tanuloszoba

66. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Folytatjuk a tegnap elkezdett munkát  a karriereddel kapcsolatosan. 
 

Mai feladatod, hogy képzeld el ezt a jövőt, amikor azt csinálod, amit tegnap megálmodtál!

Ha már van pár ötleted, képzeld el milyen lesz egy napod azon a munkahelyen, hivatásban, cégnél, saját vállalkozásnál.

Akár gondold át egy egész napodat, legjobb ha le is írod, legalább címszavakban, vagy menetrendszerűen. Nézd át gondolatban a környezetedet, miket csinálsz, mik a feladataid, milyenek az emberek körülötted, kikkel vagy munka kapcsolatban?

És a legfontosabb, hogy érzed magad ebben a munkában, élvezed, kihívás, vannak benne nehézségek? Mi az amit legjobban élvezel benne, mi az amit legkevésbé? Hogy telik az estéd otthon miután hazaértél erről az álom munkahelyről? Máshogy, mint eddig?

Mit csinálsz a családoddal, mivel foglalkozol? Mire marad szabadidőt és azt hogyan töltöd? Gondold át ezeket, írd le és akár készíthetsz egy rajzot is, ha van hozzá kedved és könnyebben elképzelhetővé teszed neked. 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!