Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
71. nap - Tanuloszoba

71. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata. Továbbra is az önismeret a fő témánk. Folytatjuk az elakadásokkal. 
 

4. Van valami köze a múlthoz?

Nem lehet igazán szép és boldog jövőd, amíg a múltból hozott terheidet nem rakod le. Lehet ez a teher bármi, egy rossz élmény, valami, amit nem bocsátottál meg magadnak, másnak. És addig nem tudsz továbblépni és igazán felszabadultan tervezni és élni az életed, amíg ezeket le nem zárod, át nem gondolod.

És ez lehet okozója annak, hogy elakadtál, vagy hátráltat a fejlődésben.

Ezért érdemes visszagondolnod arra, hogy lehet-e a problémádnak valami köze ahhoz, hogy valamivel nem tudsz haladni.

Idézz fel olyan régi élményeket, történéseket, amelyek befolyásolhatják a jelenlegi problémát. Ezeket idézd fel és próbálj meg levonni következtetéseket arról, mi maradhatott benned, ami gátol.

Ha találsz ilyesmit, akkor kérlek ezt nagyon-nagyon komolyan jegyezd meg, és tudatosítsd.

Elmélkedj el kicsit arról, hogy abból a régi történetből mit tanultál, hatására miben változtál, mit hasznosítottál és ezeket írd le pár szóval, mondattal, érzéssel. Ezután olvasd el, majd próbáld meg kideríteni, hogy a mostani elakadásodat hogyan befolyásolja.

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!