Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /chroot/home/endoblog/endoblog.hu/html/kurzusok/wp-content/plugins/learndash-course-grid/includes/class-utilities.php on line 494
72. nap - Tanuloszoba

72. nap

Máris itt a napi feladatod. 

Elő a füzetekkel, jöhet a nap feladata.

Az előbbi sokat írós, sokat gondolkodós feladatok után ismét relaxációra invitállak. 

A már jól ismert módon lazítsd el a légzésed és a tested, számolj visszafelé 10-től egészen 1-ig. Ha érzed, hogy a szíved nyugodtan, egyenletes dobog, kezdheted a vizualizációs gyakorlatot. Az elemzést majd csak utána olvasd el! 

Képzeld el, hogy egy sötét erdőben sétálsz, egyedül, eltévedten. egyszer csak meglátsz egy apró házikót, amiben ég a világ, tehát lehet, hogy van bent valaki. Mit csinálsz, azonnal segítséget kérsz, vagy inkább bekukucskálsz, próbálod felmérni a terepet? 

Bemész? Ki van odabent? Kapsz segítséget? Inkább kint várod meg a reggelt?

Elemzés:

Ez a kép a bizalomról szól, szorult helyzetben képes vagy-e segítséget kérni és elfogadni, vagy ragaszkodsz ahhoz, hogy mindent saját erődből oldj meg. Az belefér, hogy felméred a szitut, nem rontasz ajtóstul a házba, belesel, de ha inkább maradsz kint egyedül a sötét erdőben, akkor érdemes elgondolkodni, ki bántott, volt-e rossz tapasztalatod, ami miatt bizalmatlan vagy embertársaiddal? 
 

Milyen érzések és gondolatok merülnek fel benned a gyakorlat készítése közben.  Nagyon sok mindent összeírhatsz! Ugye, nem is olyan egyszerű? 

Holnap újra találkozunk, izgalmas új vizekre evezünk. Jó gyakorlást kívánok! 

error: Védett tartalom!!